Sucker for live music – Skunk Anansie/ Skin

by

Dit item zal regelmatig voorbij komen aangezien ik ook echt een “sucker for live music” ben!

Ik weet niet bij hoeveel concerten ik al aanwezig ben geweest maar het blijft iedere keer weer een feestje!

De eerste keer dat ik kennismaakte met de band Skunk Anansie en met de fabuleuze stem van Skin was in Ahoy. Ze waren het voorprogramma van mijn idool Lenny Kravitz. Geen idee wie ze waren maar we dachten “Ach het voorprogramma van Lenny, dat zal wel goed zijn.” Nou dat hebben we geweten; een hoop gitaren en drumsĀ en we wisten nog niet wat we ervan moesten vinden. Alleen die stem, wow!…. En de rest is geschiedenis. Skunk Anansie heb ik nu al meerdere keren live gezien in verschillende zalen zoals HMH, Ahoy, Paradiso en Ziggo. Groot of intiem, het blijft een fantastische band en Skin blijft een super fantastische zangeres en entertainer!

PS: een ding wat Skin altijd doet is lopen over het publiek en zingen tegelijk tijdens “Weak” en iedere keer weer flikt ze het weer! ik blijf er in ieder geval iedere keer weer met een glimlach naar kijken.

misschien vind je dit ook interessant

2 Comment
 1. sandra 3 jaar ago
  Reply

  Hoi, weet je nog welk jaar dat was dat Skunk Anansie in het voorprogramma stond van Lenny in Ahoy. Ik ben dat aan het uitzoeken zodoende kwam ik hier terecht. Ik was er namelijk ook bij. En ook dezelfde ervaring als jij.

  • Claudia Verboom 3 jaar ago
   Reply

   Dit was in 1996, om precies te zijn 7 april 1996. Ik heb hier nog een concertkaartje liggen! ?

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.